Anzse a terhesség 26-ik hetében született meg, 2 hónapig reszpirátorra volt kapcsolva, madj agyvérzése volt. Nagyon rossz állapotban volt.

A szülészeten egy hölgy azt mondta, hogy az ő gyerekének már sajnos késő volt, de próbálkozzunk dr Taszittyal. Persze, a fiatal szülők nem ismerték az alternativ gyógyászatot, de a baba egészsége érdekében mindenre készek voltak. Mivel a babát nem tudtuk mozgatni, a képét emailen keresztül elküldtük dr Taszitynak, aki a feladatát "távolságban" végezte el. Két nap múlva jelentkeztek az első pozitiv eredmények, és ezek napról napra jobbak voltak.

Amikor hat hónapos volt, elkezdtünk járni dr Taszity rendelőjébe, már az első négy hónap után az eredmények láthatóan jobbak lettek. A kisbaba a fejecskéjét tudta tartani és tudott ülni. Minden egyes kezelés után jobb és jobb lett. Még az orvosok is állitják, "csoda történt", mert az ő diagnózisuk nem volt jó.

Férjemmel nagyon bizunk a komplementáris gyógyászatban, minden rászorulónak csak ajánlani tudjuk. Dr Taszity bebizonyitotta, hogy a reménytelen esetekben is tud segiteni. Nagyon hálásak vagyunk neki.