dr Johnnie LessiterDr Johnnie Lessiter, Chicago USA:

Chicagóból jöttem.

Dr Tasityról egy közös barátunktól Zorantól hallottam. Ő nagyon elégedett volt a kezeléssekkel, ezért megkérdeztem tudna-e dr Tasic rajtam is segíteni. Felhívtuk telefonon, s én a megbeszélt időben jöttem. Most vagyok itt másodszor, és jól érzem magam. Egyhetes itt tartózkodásom alatt naponta dupla terápiákat kaptam. Az orvos javasolta így, hogy a daganat terjedését megakadályozza. Természetesen, amíg szükség lesz rá, visszatérek. Dr Tasicnak hálás vagyok, mert javult az életem minősége. Különben csontáttétes mellrák miatt vagyok itt. Amikor ezt megtudtam, nem maradt sok reményem. Most úgy gondolom, dr Tasic terápiáival van esélyem a túlélésre.

Dr Johnnie Lessiter Michigani születésű, pszihiáter szakorvos Chicagóban. Egész életében az volt a feladata, hogy segitsen a hozzá forduló embereken. Egy nap sajnos, szembesülnie kellett azzal, amitől az emberiség legjobban retteg, rákos megbetegedést diagnosztizáltak nála. Méghozzá gyógyithatatlant. Elveszitett minden reményt.

A betegség rohamosan fejlődött a doktornő állapota egyre nehezebb volt. Mivel várható volt, hogy hamarosan mozgásképtelen lesz, magához rendelte barátját Zoran Grujovskit, akinek épitkezési vállalata van. Ekkor hallott először dr Taszityról. Zoran nesokkal korábban jött vissza Újvidékről, ahol dr Taszity kezelte. Az agyán levő ciszta nagysága a terápiák után 80%-kal csökkent.

Egy percig sem gondolkodott, Zorannal rögtön felhivták dr Taszityot, aki azt mondta jöhet azonnal, fogadni tudja.

A csodákról mostmár nem csak hallot, a csodákat a doktornő megélte személyesen is dr Tasity rendelőjében.