A remény nélküli embereket tudással és szivvel gyógyitja.

Ma Szerbia területén számos "álremény - árus" van, csalók és orvosimitálók, akik kihasználják a beteg embereket, saját magukat "messiásnak", "jövendőmondóknak", "bioenergetikusoknak", "gyógyitóknak" nevezik! Nagyon sok ilyen egyén, aki "a zavarosban vadászik" reklámozza önmagát a legnézettebb tévéállomásokon!!!

A mi dr Taszityunk pedig valódi tudását számos kigyógyitott páciensével igazolja. Neki nincs szüksége semmiféle "hangzatos" reklámra. Bioterápiáival egyedülálló, ezt igazolják orvosok, pszihológusok, pszihiáterek egyaránt.

A beteg emberek nála keresik az utolsó "szalmaszálat", a reményt abban, hogy meggyógyulhatnak. Az orvostudomány leirta őket. Dr Taszity rendelőjéből boldogan, kigyógyultan és mosollyal az arcukon távoznak!

Minden páciensről rendezett nyilvántartást vezetnek a rendelőben.

Nagyon sok mozgássérült gyermek és felnőtt újból megtanult járni, egy hölgy, aki a klasszikus orvostudomány szerint gyógyithatatlan betegségben szenvedett, felépülése után gyógyitójával, dr Taszittyal keringőzött.

Számos gyermek, akik az orvosok szerint tartósan megvakultak, ma látnak. Dr Taszity csodatevő kezei után nagyon sok beteg nő melléből eltüntek a rákos sejtek. Hires sportolók gerinc és egyéb sérülései, problémái nyomtalanul eltüntek. Rendelőjéből számos betegségből - cukorbetegség, migrén, depresszió, hasi problémák, epilepszia, dadogás, bevizelés, leukémia, szivbetegségek - kigyógyultan távoznak a páciensek. A művészeknek visszaadta az önbecsülésüket, hires énekeseknek a hangjukat, a törpe növésű emberek mégis megnőtek.

Nikola Grbity komoly kézsérülése után talán soha nem röplabdázott volna többet, ha nem látogat el dr Taszity rendelőjébe bioterápiára.

Ebben a rendelőben gyógyittatta magát Dusko Trifuncsevity úr (alias Lepi Bora), aki mára teljesen elfelejtette a cukorbetegségét, Aleksandar Ivancsevity (Balkán birkózó bajnok), Slobodan Jankovity (kosárlabdázó), Andrija Gerity (röplabdázó), Dragana Zsakula (szintén kiváló röplabdázónk), Tadija Kacsar, Ivana Zsigon....

Egy gyönyörű könyvben, melynek cime "100 najznacajnijih licnosti Novog Sada" - "Újvidék 100 legjelentősebb személyisége" dr Taszity jelent van Mika Antity, Szeles Mónika, Gyorgye Balasevity és más hires - ismert újvidéki személy társaságában.

Dr Taszity az egyedüli bioenergetikus, aki az újvidéki "Vojvodina" sportklub hivatalos bioenergetikus orvosa.

Dr Taszity kigyógyitott pácienseinek vallomásai megtalálhatók az általa kiadott könyvekben "Izlecio sam otpisane" - "Kigyógyitottam a reményvesztetteket" és az "Otpisani ponovo hodaju" - "A reményvesztettek újból járnak".

Milan Belegisanin rendező készitett egy órás dokumentumfilmet "Valcer nadanja" - "A remény keringője" cimen, amely több nemzetközi filmfesztiválon számos rangos elismerést nyert el. Az "Ispovesti izlecenih" - "A kigyógyultak vallomásai" cimű videófilmen is meg lettek örökitve a gyógyultak vallomásai.

Ismert tény az, hogy az ember annyira valós amennyi energiával rendelkezik. Még Arisztotelész is megemlitette, hogy a kéz a legfontosabb szervünk, szerszám a szerszámok felett, dr Taszity ezt bebizonyitotta a valóságban is.

Dr Taszity ismert önzetlenségéről, részt vett számos humanitárius és jótékonysági akcióban, ezért is emlegetik mint nagy szivű és lelkű embert. Óriási mint humanista, mint ember, mint doktor, mint gyógyitó, mint bioenergetikus, és apró amikor saját magáról beszél. Bölcs, csendes, egyszerű, mégis élvezi az életet. "Minden jó tulajdonságát szeretettel ajándékozza el embertársainak és főleg a gyerekeknek" - mondta róla prof. dr Tadija Erakovity.

Végül, de nem utolsó sorban, büszke vagyok arra, hogy ismrhetem és őszinte barátomnak hivhatom dr Taszityot.

Drasko Atyimovity, újságiró és publicista