Toncsica, Eva édesanyja

Dr Taszityról hallottam és szerettem volna hozzá elvinni Evát, aki autista. Sokan azt mondták, hogy ez pénzkidobás, hogy a terapeuták "sarlatánok", hogy az autizmus gyógyithatatlan. De én nem hittem senkinek, kitartó vagyok és magam szerettem volna bebizonyosodni. Amikor felhivtam dr Taszityot telefonon, nagyon kedvesen közölte velem, hogy az autizmus gyógyitható, van remény, és tud segiteni Eván.

Evának van egy ikertestvére és egy idősebb bátyja, mind a két gyerek egészszéges, vidám. Eva egészséges volt két éves koráig, akkor mintha valaki elkapcsolta volna a fényt! Nem volt hajlandó enni, aludni, agresszivvá vált. Nem lehetett a közelébe menni, haragudott felnőttre, gyerekre. Négy éves korában diagnosztizálták nála az autizmust. Szerencsénkre dr Taszity mindjárt tudott minket fogadni. Nagyon nehéz volt hozzá elvinni a kislányt, mert hiperaktiv, fél az emberektől, féltem, hogy fog reagálni dr Taszityra. Elejében voltak kisebb gondok, de lassan Eva megszokta a doktor urat és 2010. augusztus 2-án 13,20 órakor minden megváltozott. Akkor elkeztdünk élni! Első alkalommal hat év után átaludtuk az éjszakát. Eva nyugodt kislány lett, minden kezdett visszaállni a normális vágányba. Már két éve járunk terápiákra, nagyon elégedettek és boldogok vagyunk, mert a kislány állapota teljesen megjavult. Elkezdett iskolába járni, elkezdett olvasni, irni, ma tud aláirni, rajzolni, kifesteni, a kezdetekben nem tudta még a ceruzát sem tartani. Teljesen szocializálódott, szereti a gyerekeket, meg lehet simogatni, szeretni, sétálni tudunk vele, nagyon pedáns lett, odafigyel a saját ruháira.

Megcáfoltuk mindazokat az embereket, akik nem hittek az alternativ gyógyászatban.
Dr Taszitynak nagyon hálásak vagyunk, kivánom neki,  hogy a JóIsten egészséget és erőt adjon neki, hogy még több beteg embernek tudjon segiteni.
Minden szülőnek, akinek beteg gyereke, hozzátartozója van, ő jelenti a fényt az alagút végén.
Mindent nagyon köszönünk dr Taszitnyak!Eva és Toncsica Troha