Rebeka egy éves korában kiderül, hogy komoly szivproblémával szenved, ami úgy orvosolható, hogy ha nagyobb lesz, nyitott sziven kell elvégezni egy műtétet.

Az édesapa szavai szerint, nagyon boldog volt a család, amikora kislány világra jött. Egy évesen virusos betegséget kapott, majd bakteriális húgyvezeték fertőzést is kapott. Kivizsgáláson volt a kórházban , amikor is egy idősebb, tapasztalt doktornő észrevette, hogy elkékültek az ajkai. Ez után mindjárt elvégezték a szükséges kivizsgálásokat és közölték velünk, hogy Rebekának 2 lyuk van a szivén, amelyek 6 és 9 miliméteresek. Ez miatt szükséges lenne a mielőbbi műtét. Feleségemmel sokkolva voltunk, nem tudtuk mit tegyünk, ugyanis közölték velünk, hogy a műtét után komplikált a felépülés.

Ekkor hallottunk dr Taszityról. Úgy döntöttünk, hogy hozzá fordulunk. Egy év kezelés után dr Taszitynál, kislányunkat elvittük a kórházba kivizsgálásra, az ultrahangos eredményen pedig az látszott, hogy az egyik lyuk eltűnt, a másik pedig felére csökkent. Feltétételezhetően dr Taszitynak köszönhetően történt ez a javulás. A ljubljanai központtól kaptunk értesitést, hogy a másik lyukacskát operativ módon bezárják. Dr Taszittyal konzultáltunk, aki azt mondta, hogy végeztessük el a műtétet, mert ő megtett mindent amit tudott. Szerencsére ezt a lyukacskát műtét nélkül, endoszkópiával zárták be.

Azóta Rebeka teljesen rendben van, kerékpározik, szaladgál. vidám, életerős kislány lett belőle.

Amikor utoljára voltunk kardiológusnál, azt mondták, hogy a kislány teljes értékű életet élhet, akár élsportoló is lehet belőle.
Köszönet dr Taszitynak.